Casa Rural Banyeres de Mariola

Benvinguts a 

Allotjamens 13

5

Idees d'activitats en l'entorn

Un estudi en el mateix cor de Banyeres de Mariola 


Porta d’entrada a la Serra Mariola, en l’interior de les muntanyes alacantines. El nostre desig és oferir la màxima qualitat i comoditat en la seua estada, així com la possibilitat de gaudir de la diferent oferta cultural, gastronòmica i natural.

Un lloc molt acollidor


Capacitat per a 4 persones


Cuina totalment equipada

Descobreix l'entorn

Banyeres de Mariola es troba a la comarca de l'Alcoià, 


A l'interior de la província d'Alacant, limitant al nord amb la província de València


Senderisme i vistes


Ascendeix al "Capollet de l'Águila" i a la Penya la Blasca per gaudir de vistes impressionants. Recorre la ruta dels atics molins i descobrix la història industrial de la zona.


Natura viva


Visita el naixement del riu Vinalopó y explora les nombroses fonts naturals accesibles.


Viu les Festes de Banyeres de Mariola

  • Abril: Festes de Moros i Cristians en honor a Sant Jordi
  • Juliol: Festes i Fireta de la Malena
  • Sepembre: Festes de la Relíquia

La millor casa rural de tota la serra de Banyeres de Mariola

 

Descobreix Allotjaments 13, la teua casa rural a Banyeres de Mariola, el lloc ideal per a una escapada inoblidable. Situada en un entorn natural privilegiat, aquesta casa rural ofereix totes les comoditats per gaudir d'una estada relaxant i reconfortant. Banyeres de Mariola, coneguda pel seu impressionant paisatge i rica història, és l'escenari perfecte per a activitats a l'aire lliure com el senderisme, el ciclisme i les passejades a cavall.

Allotjaments 13 es distingeix pel seu encant rústic i acollidor, amb habitacions àmplies i equipades, una cuina completa i zones comunes per compartir moments especials amb familiars i amics. A més, la seua ubicació estratègica et permet explorar fàcilment els atractius turístics de la regió, com el Parc Natural de la Serra de Mariola i el Castell de Banyeres.

Reserva ara a Allotjaments 13, la teua casa rural a Banyeres de Mariola, i gaudeix d'una experiència única envoltat de natura i tranquil·litat.